ska bara skriva lite medan jag väntar på svar i chatten. klockan är 20:30 nånting, jag och isabelle sitter på en folktom bar på götgatan och pratar om att mandelolja är dåligt för huden. det är en fest på hennes terass, st paulsgatan. det blåser som fan och ingen på festen har bra hud eller hår i det här ljuset förutom emma. dricker ur en roseflaska o tittar ner på götgatan. får en citodon av henke som brutit nyckelbenet. boa sa det va för hon red av honom men det va skämt, han hade skejtat o ramlat. det är en riktigt korkad sommar och en utställning i en lägenhet intill, man kan sitta på taket utanför lgh o säkert ramla ner. jag fattar inte vad som är inredning och vad som är konst. “vi går in till mig och dricker den stora ölen” och vi går till nästa lgh. jag har tram i en liten ask, buster får metylfenidat. jag tar inget själv, lyssnar på https://www.youtube.com/watch?v=8b1PZ-kMnDA och röker, det ekar, inga möbler, inga lampor, inget ljus förutom ett blått. får sms från malin, aaron kom in på wollmars trots portad så jag lär också göra det? inte den vanliga dracula vakten alltså. ah, vi går dit, jag och isabelle pratar om börsen. malin hånglar med buster. vi sätter oss med emma, gabi o hennes nya kille. jag går på sidetrack, träffar janne som skäller på mig. glömde ta med nån som han e tvungen att sköta sig inför, suck. det går inte. åker hem, dramatiskt. nu fick jag svar

Comments are closed.