sammanställer bara information om änglajävlar.. så trött på dom nu. enligt cp bengt finns d.. skyddsänglar, ärkeänglar, andliga guider samt kraftdjur (avlidna husdjur) och husdjur har även skyddsänglar, dom föds man med men även husdjur kan bli skyddsänglar. sen är fjädrar ute tecken på att änglar “släppt sig” för att visa att man är på rätt väg här i livet. inte bara fågelfjädrar utan dun från sängkläderna är också från änglar <3 sen finns det.. jordänglar. enligt tidningen nära är malin berghagen en sån i nedstigande led efter lill babs (kristin kaspersen nämns inte så antar hon inte fick va en jordängel). deras uppgift är att hjälpa människor. man kan ta reda på om man är en jordängel genom att fråga sig själv om man t.ex. njuter av att ge kärlek till andra och inte är egoistisk. då är man också jordängel <3 annars sitter jag här i juni och stirrar ut över flugorna summer style. har köpt hudvård för flera tusen på faktura och firade midsommar på carmen med en gubbe som ljög om vackra lägenheter. byter direkt sida av vägen om jag möter nån och håller för öronen på tunnelbanan. stänger ner alla flikar, folk pratar så högt. orkar inte, sätter mig på huk när det inte finns en ledig fyra. jag är spray. det lyser i ansiktet på rätt ställen. när mörkret rullar in och ljusen inte räcker till är allt spray. jag älskar spray. skrev ett gåvobrev för hand men hade för ful handstil. jag fotade det med ipad och skickade men det va för fult så nu ska jag skicka en blankett i stället. det regnade en morgon, jag tände ljus och tog en lyrica. när det slog till kände jag en kärlek till materialen som mötte mig i sängen. jag tror själar kan mördas eller jag hoppas det

Comments are closed.