det va ju tråkigt att mimmi bollen vi lekte med i poolen inte fick följa med hem pga. platsbrist i väskorna. vi tänkte först sticka hål på den och sen laga med sån cykellagning och blåsa upp igen hemma men vi struntade i det. annars en toppen resa! 4/5 flygplan. det enda dåliga var väl att bartenders tog smygavgifter för grejer man knappast trodde det skulle vara avgifter för och utsikten över nån stäpp/sop station var ju inte “toppen” direkt. men trevligt att göra sig i ordning solbränd i tok orange tight klänning på kvällen och sedan strosa ner till centrum för middag med tsatsiki, feta osten, såndär bröd och servetterna,färska lite våta tomater, köttbiten och starköl i samma färg som solen när den puttra ned i havet. sedan kunde inte jag hålla mig utan ryckte till mig en sån majs kolv och mimade till “snyggingen” amy diamonds låt till den gamle, rynkige mannen med guldtands Förtjusning. det var nåt speciellt på natten. jag satt ensam vid det där vinmörka havet och hörde båt tutorna eka. sorgset och gränslöst med party och statsljus i ryggen. me like. nu ska camera rullarna in till syndiga fuji film och sen kommer ett album in på facebook efter scanning. vår trevliga dam i hotellreceptionen med mask och mkt annat smått och gott finns förevigat…

Comments are closed.