det blev sommar och jag köpte bara nya bibar på systemet som jag sparkade runt på golvet.kändes som jag hade kört en runda på stan och köpt massa ny teknik, men det var bara bibar och jag var ju bara inne i stan på nätterna. det var så kvavt att jag var tvungen att köpa en bordsfläkt och jag drack alltid i kylan av den och regnet. skrev sms i anteckningar jag aldrig skickade och tittade på hem till gården. Har säkert 200 sidor, det är taxinoveller från kvarnen halv fem, försöker bara hota nån att älska mig innan jag dör. Det är väl lugnt, först en halvmåne och sen gula tunneln. jag skötte aldrig mina sms. om jag skärper mig, slutar spilla öl över hans knän varje gång jag sätter mig stressat. Grönt ljus. Vet ni hur 3 ryggdunk känns, det är en kniv i varje. Det åskar ute, det åskar i huvet när jag tänker på februari, jag låg på badrumsgolvet och skratta. I julimörkret stod jag helt still och lyssnade på ekon av skrik och piss som träffade gatorna mellan husen. sen laddade jag iphone i barer med kortleken i väskan och lade solitaire. folk slutade svara. jag var för dekad. Manchettknappar regnade ner på golvet, det blänkte från jack vegas maskinerna i mörkret och det var söndag. jag blev alltid utslängd för inte ens ljusen orkade med mig. dom slocknade i ljuslyktorna när jag suckade och ingen tuttfia i förkläde kom och tände dom igen. det var sommar igen, eller vinter, det spelade ingen roll. Jag fyllde år och letade efter plagg i skyltfönster som kunde va kläderna. Jag kanske köpte dom. Jag behövde aldrig be om förlåtelse, men det var det enda jag alltid kunde göra. fönstret stod på glänt, gardinen fladdrade till. Hans kropp var alperna och dom skar i mig

Comments are closed.