fun

kära kp, är det normalt att inte fatta någonting i en årsredovisning? jag har slagit mig i huvudet 3479 ggr, blivit röd, frustat, kastat pennor, rivit sönder papper och tejpat samman papper igen, herreguuuuuuud. jag har skamsurfat olika sorters barnsidor som pedagogiskt förklarar enkla begrepp som liksom ska sitta i ryggraden. jag fattar fortfarande inte. hur kan människor älska livet? resultaträkning, balansräkning? VA!!! jävla cp.fitt, jag blir liksom, jag vill trotsa och ba “nä jag fattar ingenting jävla skitfitt helvetes skit!!!” *bryta sönder pennan* jag förstår inte varför jag blir trotsig när jag ställs inför någonting jag inte förstår, då vill jag skolka på en gång. jag vill gå iväg med den lilla gnutta kunskap jag tagit in och REGERA över den. jag känner mig som någon på familjeliv ,guuuud va jobbigt de e att käna sig som nån på familjeliv ;) eller den andra sidan brölloptorget då förståss.
ringar
smyck
bruduppsättning
nebb
terna
nånting blått, nytt å gammalt ;)
närstridskniv
brinnande håruppsättning
närstridskniv

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80