fick B på tentan hahahhaaha. alla borde gå mitterminskurser. synen när man går in i ett klassrum. fas 3 arbetslösa m olika funktionshinder sitter tysta, nån fiser och en fluga surrar oavbrutet runt skallen på nån dåre i helt rosa kläder osv. toppen helt enkelt :) i går kliade det i kroppen så jag mötte upp en polare och drack bärs på dovas. vi kollade vad vi gjorde för ett år sedan i sms. det va någon deppig dunka dunka på det där stora badhuset ute i långtbortistan. nobelberget, så drog jag mig till minnes när jag och en kompis va i orminge på någon grön öl-fest där en massa falsettvättar uppträdde och jag sa: “ska vi lura tjejer att det finns massa ormar inne i lokalen”. det tyckte jag var ett roligt skämt. tycker så sällan nåt jag säger e kul. sen drog dom på julfest och jag ba “nu ska jag hitta daddys” så jag gick på sidetrack och stod och stirra ner i havet av guppande flintisar varav en av dom hade massa ärr i ansiktet. han blängde, men precis när jag skulle gå fram och intervjua så drog han och lämnade mig med såna cava i högt glas-bögar som prata arbete & hälsa och det var omöjligt för mig att hoppa på diskussionen eftersom jag saknar båda. så jag svepte och mötte upp 2 andra “på gränsen”-alkisar på mosaik och vi surrade väl inte om nåt speciellt utan repeterade mest gammal rekvisita. jag gillar mosaik, sthlms vackraste utsikt på vintern. järnvägsspåren och snön, sportpalatset där bruno liljefors hade sin atelje högst upp under ostkupan. många minnen därifrån, skoja. innan klockan slog 01 drog jag ner i tunnelbanan och åkte hem. vaknade pigg som en dåre kl 0730 och har läst en massa om ufo religioner. här e t.ex. unariuskulten, så fint:

vill gå med i den :) jag kanske är mer en sektpersonlighet. vill leda en sekt, synd jag inte är karismatisk utan “helt vanlig” typ, suck. roligt ändå att gå med i nån sekt kortvarigt och hitta lite nya psykfall att festa med. nu sitter jag uppe med ett worddokument där jag ska skriva tenta men har i stället börjat skriva årssammanfattning över det värsta året i mitt liv. redan 4 sidor. herre vad patetiskt och dåligt man skriver ur själen, men äh har jag ens läsare längre. i kväll är det så mycket julfester. ser fram emot att bli full igen. klockan ba 12:55 :( får väl gå på bibblan och “sitta typ”

Comments are closed.