snabbt innan hyresvärlden kommer o ska besikta lgh efter torrkok (ingen kommentar): jag älskar juicebaren :) twitter e dock: material m 1 miljon views på youtube återanvänds i en milsvid berättarsituation o alla skriker STÖLD. givet mina kunskapsmål kan jag inte tro på stöld. nej, urlöjligt. juridiskt, kulturellt.. nej, kan inte se stöld hur mkt jag än försöker. hej då

nu har hyresvärden varit här. det gick så jävla bra!!! vet ni vad jag har gjort? lagat “fake bullar”. det är bara att lägga lite kanel och vaniljsocker på en klick smör i ugnen och låta den sensuella doften av bull BAK sprida sig *öööuuh*. har även “gått runt mycket efter jag duschat” och skrubbat hela lägenheten med ajax i 2 dagar, allt för att sprida ny doft. nu ska jag koka citronskal, apelsinskal, tallbarr, kanelstänger, nejlika och lagerblad på spisen – jag ska TORRKOKA DET skoja, nä, men jag ska koka det i 100 liter vatten för att sprida julens härliga doft som vi alla älskar och under tiden det står och puttrar ska jag logga in på favoritportalen: MONDO och se mitt betyg på tentan :) sen läsa artiklar om kulter, dom dör tydligen ut eftersom det inte finns en sån auktoritär epistemologi som sekter har, eller blandar jag ihop det nu. usch jag e för “pepp” känner jag nu.. har druckit 3 koppar kaffe. aja, slutligen kan jag berätta att det är 75 dagar kvar tills man får knulla marcus & martinus <333

ew vill inte ens d?? stackars isak i skam, alla qx bögar födda 1776 ba “ååh en sån läcker bit *vickar på höfterna och gnider handflatorna mot varandra*” :( skulle jag knulla isak? antagligen om han hade sån skate style under sexet fast näää hur gör man med “en sån”, lägger sig på som nåt berg ovanpå och börjar jucka sönder den t mos typ, hua

har varit vaken sen 01 :( köpt 9 öl och har 23kr på kontot eftersom dom inte rapporterat in mina 7,5 poäng i ladok.. csn måste ha dom för att ge december pengen :( kan ingen rik ge mig alkohol PÅ BAR i utbyte mot sällskap? maila

det är synd om mig eftersom jag gått från 70 papp/mån till.. jaa va e det efter hyra? 5?? hahahaha ett skämt. äter hårdbrö och dom vita trådarna i strumpan typ.. går förbi tröjor i affärer o ba “tänk att kunna köpa en varm tröja”

nu har jag sett så mkt skam att jag irriterar mig på alla. gillar bara eva o isak. vilde=samma hela tiden, hon m slöya=token slöy friend, den röhåriga bögen=bög, vilka är det mer?? han m ögonbrynen har jag inget emot, men eww hon noora “som minsann inte dricker” men “minsann kan bita ifrån” aaah nä ska inte kolla 5 timmar i sträck. jag tycker det e bra stämning, inget liknande fanns när man själv va barn. att dom tillåts va mänskliga blabla. norge e fint, vill bo där. ser sån norsk, blå sommarnatt när festen börjar dö ut och alla är för fulla

vill killar ska älska mig vrf gör dom inte de

Comments are closed.