nej nej

får inte blogga!!!!!!! jag har en “uppis” att skriva. tänk en blogg skriven i reggystil. ba ååååh, nicea byxor ;P heheeeeeee man skulle ta de o softaaa ;)) känns som att människor som “faktiskt tycker fåglar e rätt sköna” skriver så. fögglar….. fögglar alltså, hatar dem. idag kom en jävlel fram och började hoppa fult, mitt under ett gyllene ciggmoment. jag kollade inte ens. uppmärksamhetssökande beteende, som när folk springer runt på stan och har möhippa. blundar verkligen när jag ser sånt, om man söker min blick förtjänar man den inte.

älska när man straffar mat som bränns. jag häromdagen, efter att fört en gaffel kokhet spaghetti till munnen: “men skit it då jävla nolla” *ställer bort tallriken*

var på fest i helgen, en känd person pruttade på mig.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80