snri

i morgon ska jag gå till doktorn och utvärdera min 3 veckor långa tripp på venlafaxin. det har varit jätte kul :)

positivt:

 • mindre katastroftankar
 • äter i princip ingenting
 • orädd för folk och orkar fråga andra saker
 • har stora pupiller så folk alltid tror jag är hög=coolt
 • blivit snabbare på huvudräkning/matte??? konstigt
 • bättre koncentration
 • kan dricka öl ute utan kväljningar. blir inte knäppfull, argfull utan bara lyckofull
 • noll bakisångest, verkligen noll?? hahahaha
 • gör inte lika ont i magen. den där ilningen har minskat i intensitet
 • älskar att prata m folk och utbyta erfarenheter. ser fram emot seminarium etc
 • tänker inte på onda andar, djävulen och sånt

negativt:

 • är vaken 2 dygn i sträck, sover 3-4 timmar innan nästa “vakenperiod”
 • är töntig
 • ingen motivation, tänker bara “ääh det löser sig” på allt
 • ingen livslust
 • ibland kommer en helt ny vidrig ångest, typ at på en burk concerta då jag går tillbaka till gamla orosmönster och ångesttankar. ligger förlamad i sängen o ba “VARFÖR KAN DET ALDRIG BLI BRA VARFÖR ÄR LJUSET I TUNNELN ALLTID ETT TÅG VARFÖR ÄR MITT STRAFF ALDRIG AVTJÄNAT” och världen mörknar snabbare än en eftermiddag i november. såg ett program om fiskar som ansatts av svamp och spolats upp döda på land, sedan när nyhetsuppläsaren kom i bild var jag övertygad han och resten av världen var ond och djurisk
 • glömmer bort var jag ställt vinglas och sånt
 • får ibland perioder av inzoomad syn. som att allt är för nära? hahaha, dörren ba e 3 meter bort men ser ut att va 1 meter bort. aja, tycker det e kul men allergiker skulle väl börja skaka och grina

det mesta e väl biverkningar som kommer släppa inom kort, hoppas jag.  det e rätt tydligt att man måste ta tillfället i akt och medvetet modulera sin personlighet för att få ut nån effekt av det. funkar ju inte att sitta ensam o glo o ba “när blir jag lycklig” *byter mellan 19 mediciner o lever samma liv som innan*

aja, vsg för tråkig medicin berättelse :) undra om jag ska posta min insamlingsuppgift om en barnlek vi gjorde i skolan här. det blir garanterat ännu tråkigare. kanske gör det imorgon. puss och kram, ses på stan

Comments are closed.