snuskiga madame

jag läser ju folklore nu och i kursboken redogör dom för svarta madam-ritualen, nån fritidsfröken har informerat om alla typer av madamer som finns, svarta, vita, blåa röda etc och hur barnen går till väga för att kalla på dem, så står det så här:

“Snuskiga Madame. Samma grundregler. Fem knackningar, två åkallanden och så måste åkallaren säga ett “snuskigt” ord. Om Snuskiga Madame visar sig har hon “kläder som i porrfilmer” som hon sakta tar av sig. Om man får se henne kan man bli kär eller så händer det något “snuskigt”. Eller så vågar man själv göra något “snuskigt”. Eller så gör någon av de andra något “snuskigt” med en, “petar en i stjärten eller så”

så arg över att hon inte fanns på vår skola.. “tänk” en k*t madame som strippar så blir man petad i stjärten. ska gå på toa och testa nu :)

och donald trump vann alltså valet. jaa, vrf skulle usa va ett undantag. folk måste dock chilla. läste nån som ba “tänk om han blir hastigt arg på nåt land och trycker på en knapp så kommer kärn vapen dit !” man ba ja för detta e ju typ kalle anka & co eller. det kmr bli åt helvete men folk måste ju fatta att en president m hela världens ögon på sig inte kan göra va fan som helst, däremot kan en som kandiderar säga va fan som helst. plus irriterad på alla som ba “bara för hillary va kvinna”, ok det va bara de :-) stark analys *följer* 5/5 poäng. plus irriterad på alla som tror dom kan driva opinion med att skriva noveller till faceboook. dom har inte resurser till att argumentera med allmogen, bara till att visa upp sig och få beröm. d handlar 99% av alla noveller på fb om. obetalt opinionsmaterial som går till spillo på folk man festar med?? nej tack. å andra sidan vilken populist lyssnar på nån man känner, alla/allt e ju media. hopplöst. en gång på kåken hade nån skrivit “fuck sd” i läppstift på ett av borden, så samlades folk runt bordet, tog kort och la på instagram. hahahahahha jag tar tillbaka allt, det är verkligen kalle anka & co. alla e fattiga som kyrkråttor m ruttna tänder i d&g med iphone 7 – betala om 1 år! sjukbidrag för telefonskräck och kärringpensioner på 6000kr/mån, frilansarvoden på 1kr,dovas, jouranlistikens utarmning, internet och jag kan inte ens ta e för jag äter antidepp. allt är ett skal o det finns ingen kärna. man kan åtminstone inte tro på kärnor om man e annat än typ fysiker.whatever  har seminarium i morgon om magdans och tomtar så måste förbereda mig med att röka en gås och kolla på netflix, sen i morgon säljer jag farmors guldsmycken :) guldet har gått opp

Comments are closed.