blabla

asså, jag sitter och räknar matte med en kaffe som bjuder lökfén på lunchbesök och garanterar rövrinn. det jag älskar med matte är att det bara finns en massa regler som bara ska tillämpas på rätt sätt. hatar när man måste sitta och klura. this wasn’t made for klura.

har börjat titta på australias next top möddel. konceptet – ingen kommentar, men roligt att titta på ansikten, hår, kläder etc. rörande amerikanska upplagans jävla trasdockegäng. hej jag är 32 år, har alla sjukdomar och en “story”. hata “tell us your story”, orka ha en sån liksom? typ 1 av 144 är snygg och den skulle man rimligtvis se på en catwalk för din sko. nåväl, älskar youtubes hd-funktion. man ser liksom nyanser i hår och grejer.

favoritsaker att titta på i hd

– benstruktur
– hår
– kläder
– smink

nu måste jag rita nån tavla att ha i sovrummet. FATTAR INTE hur man kan hänga upp en ikeatavla med typ svartvita träd i sitt hem. hur tänker sådana människor. mcnugget.

träffade en modell på spy igår som var född 94.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80