trollstaven

folk som ba “kolla vilken sötis jag ska få hänga med i dag” så e det en unge/djur på bilden? riktigt obehaglig jargong. sen tycker jag inte om brangelina alls. dom har t.ex.

 1. tvingat ett barn att ha scatman kläder och döpt det till shio persika
 2. rest i världen
 3. orkar inte mer punktlista sluta äckliga wordpress, aja
 4. klockan e alltså 04:40 och jag planerar min födelsedag. jag hade tänkt ha rulltårtekalas för fetton med instagram och försöker välja ett tema, dvs scrollar webbshoppar för glatta livet här på laptopen. avengers, frozen, hulken, basket, pirat mm. tycker tema “film/tv” är för vulgärt, merch får man gärna sitta och dyrka någon annanstans. på min tid gnuggade man ballonger i håret och kollade på jurassic park utan att va utklädd till nåt mobilspel samtidigt. mitt bästa kalas va pizzakalaset då jag uppmuntrade gästerna till att äta pizza och “lyssna kaxigt på CD” medan dammpartiklarna seglade genom eftermiddagsljuset. trodde väl alla “stora barn ute i parken” gjorde så på sina fester. va dom egentligen gjorde blev jag upplyst om några år senare, t.ex. “karla” hade sex med två somaliska bröder och “va helt galen för hon prata i telefon hela tiden”

ok, men det som ligger mig varmast om hjärtat är nog “fe tema”. på Lidl säljer dom kalas kit och då får man

 1. trollstaven
 2. utsmyckade fe pappmuggar
 3. girlanger, tema romantik
 4. servetter med sago motiv
 5. papperstallrikar med Söta féer på (~*ängla sång!*~ här gör dom sin formmässiga entre, dramatugiskt korrekta som alltid återfinner vi dem på tallrikarna där “sötsakerna” ska va. grymt!)
 6.  vingar och en dåraktig kjol “på köpet” tänk att trippa runt barfota och kvittra retsamma ramsor med fint rassel nere på bena och vingar på ryggen :)
 7. sluta med punktlista STOPP
 8. för jag tycker basic FE är ok, power puff pinglorna är däremot FEL. det bästa med Lidls féer är att dom är värdelösa f*ttor, typ slarvigt ritade, “mest kladd”, precis som jag
 9. annars tycker jag om “skriv ut och spara” för då kan man skriva ut bilder på lyxiga prinsessor på sin skrivare och dela ut på kalaset för att höja mervärdet så att säga. nu ger jag mer generella tips inför era egna fe kalas, hur ni med små medel kan göra kalasen riktigt lyxiga. äh nu måste jag sova!
 10. på återfeende ;-)

Comments are closed.