update

en förändring kändes som rätt så här i gråmulna hösttider så jag drog i en Röd toning och se så strålande det blev! känner mig som en riktig partypingla och är sugen på en klänning i fake läder och ett såntdärnt litet glas med bubbel :D vad har ja gjort för att fira de då? det blev en lunch date tinder stajl häromdagen på den gräddigt vackra restaurangen Vapino i gamla stan, jag rusade iväg på lunchen efter att ha bokat in hotell till ledningsgruppen, vi har ett word dokument med dom finaste hotellen i städer och det kommer nog slinka ned i ett litet mejl till mig själv inför vinterresan till Bryssel, hehe.. dont tell anyone.. nam nam…hur som haver barnen kär! åter till blickarna vid bordet på vapino, han var en riktig snygging med stort S med mörka ögon och lång främling utseende, kanske den CArola sjunger om i låten främling från melodifestivalen 1983 och vi pratade om en reklam jag hade sett där ett skönt gäng satt sig ner och försökt komma fram till om man vetenskapligt kan göra en låt som ger extra mycket energi? vad tror ni? jag svarade i alla fall JA och det höjde energin vid bordet, me like. det här med hur man tänker, att det påverkar.. glöm inte det alla eldsjälar där ute som dagligen jobbar med problem barn med svårigheter. den här nya bekantskapen jobbade med pr/reklam i alla fall och jag fick en massa grejs han hade med sig i duffel bag, det var en såndäringa pulsklocka och pennor, vattenflaska men det kändes lite som jag va värsta gym bruden när jag gick därifrån typ. efter en stor portion pasta skulle man gå där med rull tårta på magen med gym kit, nää tror ni han försöker psyka mig eller? jag väljer NEJ för vill så gärna träffa honom under mer “lulliga” former och kyssas sådär utanför baren när bilarna swishar förbi och ljuden från Södermalms regniga gator. var så länge sen jag kände stånd mot benet i natt regn. jag bara jobbar och sliter hela dagarna och nu läser jag stephen king boken STARK med läckra fåglar på omslaget. riktigt ruggig. handlar om en författare som har en roman karaktär som börjar leva och jagar honom typ. tur man inte lever som honom iaf!

 

Varför inte pigga upp kroppen med en massage i vinter?

det hände ju lite saker senast jag var nere på lantstället i stenungssund.. jag och morsan rök ihop som vanligt över hennes Ardenner ponny då som gick bort, Gizmo. hon är ju helt nere över det där och kan inte rycka upp sig. jag är mer av det virket att det som hänt har hänt och det är bara att se framåt och jag kan bli riktigt arg när jag ser en sån offer attityd hos människor. som Konthiki på jobbet, när han sitter och ältar sina misslyckade träffar, brist på närhet och dyl… Come on! jag gav honom tipset att sticka ut mer, ta på sig en färgglad hatt eller något, vad som helst. man kan inte sitta med snus gänget på Snaps och vänta på att det ska komma dit nån jävla tjej som ska titta på dom tills han vågar fråga “vad jobbar du me då”. lite loser varning men han är trevlig att ha på jobbet för lite småsnack matlådorna emellan.. ok, men jag förstår ni är nyfikna på vad jag ska göra i bryssel?! jag ska kolla in VERSUS som är en improvisations teater turnéering, jag tycker bara improvisationsteater är så himla roligt! kanske lite nördigt men har stort intresse för själva formen, det spontana uttrycket etc. sen är bryssel givetvis strålande vackert i juletider, marknaderna, knallarhusen, skridskorinkarna och ljusen. man känner sig som en liten råtta på jakt efter en bit ost när man slingrar sig genom staden och ost kan ni lita på att jag kommer äta mig mätt på. det blir en singel resa eftersom Fröken Syndig inte kunde följa med den här gången, men vad gör de? me time is free time! kanske hittar mig en liten belgisk HUNK, dom har brunt hår där men många ser tyvärr ut som tekniska högskolan med “glada” munnar och uni brow och tennis skor, nåväl. får väl dra på mig ett par morsa jeans och ha ett brett svart bälte med silver spänne och en snodd i håret så kommer dom väll rusande >_< ok men nu ska jag duscha och gå på middag. en lesbisk väninna fyller 30 vilket ska firas på lesbisk restaurang så jag ska klämma ner mig i fodralet så ska alla sköna brudar bli frestade av det och mitt nya eldiga hår. på återseende!

Comments are closed.