the male gaze

karneval på loftet igen *tar valium*

varför känns designtorget som en sån sorglig affär. lite skräp på butiksgolvet, lite damm, mcdonaldsbelysning och plast. jag bläddrade i nåt intimspel med frågor som “vad tänder du mest på?” alternativen var i linje med typ kroppsstrumpa med hål för könet etc, syftet var att spelet skulle vara unisex? jag tycker den idén är så sjukt obehaglig. står någon i ett rum iförd kroppstrumpa med vädringshål framför sin partner och ba “faaan nu rinner det sjöar här asså”?

klippte mig idag, polacken rafsade med kammen över min varböld i pannan och sade “har du varit på skåpet”. har tänkt på det HELA DAGEN!!!

1. språkförbistring
2. jag har gått in i ett skåp
3. jag har varit i barskåpet
4. jag har “varit” på ett skåp och ramlat ned

asså hur faaaaaaan kan man applådera och wööööe:a när någon säger “jag tycker äktenskap ska vara mellan man och kvinna blabla” med såndär äcklig föraktfull ton. skitkul. en gång på folkhögskola sa nån selektiv vänstersympatisör (homofob_arbetare) “nä, jag tycker inte det är okej med “såntdär” (URSÄKTA JÄVLA TROLL?)” varpå jag “nä, ELLER HUR, det är ju lika fruktansvärt som med äktenskap över rasgränserna!”… *knäpptyst abfklassrum* ja, men jag tänker bara byfåne, klämmer en finne och går vidare. man får väl tycka vad man vill etc. men att inställningen “nä, jag har svårt för såntdär” är så sjukt naturaliserad i samhället gör mig högröd. jag ser rövar på stan och ba objektivifierar av bara helvete. ser inte “män” – ser bara glappande knullhål och kukbulor innanför jeansen. det är min ytterst generaliserande hämnd.

saker jag köpt senaste veckan

– en kniv, skoja
– solpoletter för 100kr *sun lover xtreme*
– massor av teknik från onoff
– leave in-mys för fågelboet
– en garderob med spegelglas

pallar dock inte med skjutdörrarna som ramas in med en 5cm bred aluminiumkant. känns väldigt “data”. jag tror min absoluta favoritaffär är onoff. bortsett från deras “nä, jag tror den e slutsåld. ska kolla med lagret, oj, vi hade visst en inne!!! vilken tur du har idag!”

nu måste jag bara ha en big mac.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80