day of pain

ok, jag har fraktat typ 10 sopsäckar med kläder från min gamla lägenhet. slängt hälften, köpt en gigantisk garderob, dvs har ca 6st garderober nu. ändå finns det ingen plats och jag har liksom inte ens snygga kläder. om det ändå vore snygga kläder. det är bara.. kläder? kan bara inte slänga mina gamla kärringbyxer från typ 01 (konsum), så mycket inpyrd ciggrök och spillda palermosöl över låren. vet ni hur svårt det var att få tag på tighta byxer för ca 7 år sedan. det gick inte. min farmor ringde mig en dag och ba “dom har sånadär stretchjeans på konusm” (ashög midja och lång gylf). 2 år senare på h&m inne på tjejavdelningen: provade low cut-byxor jag avskydde men köpte dem eftersom de var tighta. såg ut som en uteliggare, köpte senare en moccajacka och en stickad väst som slutade under revbenen på uff… kan inte slänga!!!

sitter på toan med en ljummen drink *ler*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80