hämta en diskus och d*da mej

jag har nått en punkt där jag inte längre kan förneka att jag e sjuk i huvet. skoja. det kmr jag alltid förneka ;-) jag menade i kroppen. det händer aldrig nåt kul när jag e sjuk, typ att jag får feber, kräks, pissar lite “kinky vått” utan det e bara samma, gamla klump jag måste “hosta opp” medan det rullar en tråkig dokumentär om vithajar på kunskapskanalen typ. googlade förkylning o ba “Det finns även en del belägg för att det kan vara effektivt att bära ansiktsmask” så jag ba wow.. jag borde ju ha en lermask här någonstans? så jag letar fram den och kletar in den i ansiktet och sen ba.. aha..

i dag på bibblan har jag iaf forskat om bög sex ! herakles, den sexuellt aggressive, dumme krigaren hade en uppsjö “ynglingar” han knulla. grekerna va ju pederaster som vi alla vet vilket avspeglades i mytologin där bland annat zeus förvandlade sig till en örn och rövade bort ganyemedes till olympen där pojken skulle tjäna som “vin hämtare”/”knull hål” i evigheten. här tecknas bilden av den tillbakalutade mannen vars behov ynglingen tillfredsställer med sin tjänstevillighet, sin ungdomliga skönhet och sitt Kåta Hole… i vardagslivet krävdes alltså en kontrast i ålder eller social status som avspeglades i rollerna aktiv/passiv för att inte relationen skulle stigmatiseras blabla men gud det här vet ju alla. suck..

min favoritgudom är iaf apollon!! han hade oxo killar, varav en han “oavsiktligt dödade med ett diskuskast” — hyakinthos! att dö av ett diskuskast har säkert ett symbolvärde jag inte greppar för det verkar ha varit lika vanligt som att få en blixt i skallen i kalle anka & co?? sådär så att “skelettet blinkar” lol. jag dyrkar i alla fall apollon extra mycket nu när jag är sjuk. hans kraft i mytologin är den harmoniska ordningen, som det kroppsliga läkandet efter akut bronkit eller återställaren efter en vild fest kväll. hans vapen: bågen tillät honom att från avstånd krossa de som besudlat hans heder. citat: “vare sig han handlar med välvilja eller ilska är det alltid nåt avlägset över apollon” ♥♥♥♥

att erotisera platoniska relationer mellan mytiska krigare är oxo kul eftersom de är jämbördiga i ålder/status. t.ex. akilles och patroklos i illiaden. Kåta Jag tänker ju det e underförstått att dom nuppa i tältet under kriget mot trojanerna, när akilles stridsvägrade efter agamemnon stulit hans kåta slavflicka. akilles va så lessen när patroklos sedan (iklädd akilles rustning) besegrades av hektor, till den grad att han gav sig ut i strid och dödade hektor och sedan släpade hans lik efter sin vagn. akilles kunde skita mindre i grekerna som behövde honom på fältet!!! han ville bara hämnas. aja, enligt vissa källor va dom älskare. enligt andra, däribland homeros, vänner. aja nu ska jag sluta prata om det här. uuuuh när jag börja skriva där uppe var det bomull i huvudet, nu är det ca 1000 nålar. hoppas jag får feber snart!!!!!

Comments are closed.