hej

vet ni hur mkt pengar jag gjorde av med i går: 63kr och jag e såå jävla bakfull :-))) köpte ett paket cigg, letade slattar samt shottade en tetra vin innan festen. det här funkar!!!!!! ögonen orkade inte va öppna men tog tbanan hem ändå och jag ser low key anorektisk ut i vissa speglar. tråkigt bara att jag vill dö och ser ut som en läder soffa i ansiktet :(( det e så värdelöst att va bakfull. jag vill gå till bibblan och forska om de elyesiska fälten. det är dit goda människor kommer när dom dör enligt den grekiska mytologin. “den eviga vårens land”. hur tråkig o b e inte alla religioner, bibeln e lika spännande som kurslitteratur i ekonomisk historia. att jag pluggade det?? hahahaha en bok inleddes med “året är 1534 och basfödan i europa är bröd” o man ba sitter där i läsesalen bakfull efter en releasefest för ett praktiskt mobilskal på SEBA Studios nyckelservice FARSTA och ska plöja 254 sidor innan man får gå hem och micra en Findus lasagne och kolla på natgeo wild. nä, nu ska jag utföra tortyren “duscha” och sen sova lite innan kvällens kåta fester. nattens son är sömnen och han är tvillingbror till döden. en flod rinner där han bor och den är glömskans flod. jag ska bli expert på det här!!! *rider av en deodorant och skriker*

Comments are closed.