hej

hej igen
här ligger jag i en brun byxa och suger
va ska lilla jag skriva då, jo igår hade jag varit nykter 72 timmar och vad passade inte bättre då än att svepa en flaska kir och möta upp mitt ex och plåga honom med att existera. jag fick inte delirium men såg lite spindlar då och då. varför ser jag alltid just spindlar, varför just det?? dom finns inte där
prideveckan va en hadesvandring i fylla. jag va så himla lessen hela tiden. varför är jag så lessen. jag tror det är för allt känns som en fake värld. ibland när det e slapstick kan jag höra ett laughter track i huvet och min egen röst när det e skräckfilm. det känns som människor bara är reklamutskick, i går på tuben fraktade ngn en kasse med ost och fisk. det luktade typ som toasex på kvarnen i 5 stationer och jag skakade av ilska. äter ni det där sen?? min farfar ringde och sa “kärringarna här tycker du är så jävla snygg, dom springer runt och letar efter dig vettu”, så har massa kåtkärringar sprungit runt i ogräset o letat efter mig sedan jag hälsade på sist?? dvs sedan april. hahaha. men jag tycker om att han ringer. jag vill nån ska tycka om mig på riktigt och inte bara min reklam. min farmor gjorde det vilket uttryckte sig i uppoffringar på sin old world kristna integritet när jag blev ihop med mitt ex 2008. hon var till en början väldigt negativ till det hela, men allt eftersom blev hon mer och mer “hur är det med din kompis då? vad fint att han skriver musik, du har ju alltid varit så duktig på det, ni kan ju spela tillsammans”, lol trodde att det va som “på hennes tid” när man turnerade på dansbanor typ.. sen när vi gjorde slut tjatade hon ett halvår om att vi skulle bli ihop igen, men så en dag i augusti slutade telefonen ringa och nu är det bara jag som tjatar. när döden rullar in integreras skulder och tillgångar. det är fruktansvärt, för är man inte bättre rustad stelnar man i summan. förlåt för vägg ord. prideveckan var som sagt en hadesvandring, jag känner mig som en turist i sammanhanget. vill bara göra tvärtom när folk förutsätter jag har aspekter av identitet. nån tjej på tg ba “aha har du nån kille här då” så jag kysste henne o tog henne på arslet. tror inte jag kan va nåt annat än djävulens advokat. hatar det men hatar även alla som säger det e “trotsålder”, motvallskärring etc. man gör åtminstone en ansats till att driva människors tankar framåt. vill inte sitta i ring och dyrka, känns så dumt att stelna fullständigt i något. tycker synd om kändisar som tvingas se sina fans. aja, basic babbel. nu ska jag dra ut på stan och ta en bärs

Comments are closed.