hej

jag har köpt ny Dator laptop från ACER så jag ska börja blogga igen snart. det blir skattekontot som betalar den :-) vill inte ha macbook mer, bögdator för selfie lägenheter som e vita m klädhäst och inramade modetidningar VÄ’X UPP

den har stor skärm, jag är rädd!!

annars e mina bröst vårtor helt svarta

har solat mkt och festat :-)))

tog mdma men så kom polisen o stängde ner baren på open sär

e ingen party knarkare som sitter på dovas med nån “ny analys” om att folk e lättkränkta men jag ville se hur det blev

så: gick genom stan liljeholmsbron, söder, träden var guld som trocadero. jag va så förbryllad över livet igen. minns ni när man va liten och hittade nya saker i världen? träden var som broccoli. jag sov hos en kompis som lukta åskväder i håret

sen satt jag i årstaviken, det här kanbske va igår. såg båtarna som seglade ur bild, dom ser ut som sneakers uppifrån skanstullbron. flytande sneakers

jag tittade ner på armen, blåa ränder som på tallrikar. jag har gått runt i kostym hela livet, hål i armvecken, smuts runt skjortkragen, alkoholism och fastigheter, låsta rum ,porr tidningar, incest, aftershave. sommaren var alltid i sina tonår. den var söt, rutten, skämd. insekter som surrade över vattendrag

dom klädde upp mig och tog kort, jag hade samma kläder på julafton som nu. men det var mjukare material, det är blanka skjrtor nu, en säljarkostym på mq, hårvax som rinner ner i pannan och svider, som att min replik va “yo! vill du ladda ner en e bok i samarbete med coffe house?”.

du kan scanna den här QR koden, ladda hem den här #appen för erbjudande på surfplattor och kom till festivalen för stola fittor i kungsan där sls trygghetsvärdar berättar om att handla smartare med e säkerhetslösningar och du kan ta en selfie i vår fotoautomat på våning tre.

i resignationen över det moderna finns alltid undertexten: dom pratar inte med dig längre, dom vill inte ens ha dina pengar

och du är ingen trust fund baby, alla lättlurade människor, som tror jag e nåt annat än en strandad val som varken kan ta sig fram eller tillbaka. gillar!

det är afterwork stämning i götgatsbacken och det stinker byredo och snusfitta och nån ropar mitt namn, vinkar och handen kan tillhöra vem som helst,

det är tantbarn och deras antagonister med prasseljackor som inte ens pundar och det glada spöket casper killar som ser ut som döden men ler och i högstadiet berättade en lärare med nydsuchad, svampig pottfrisyr att astma känns som att springa i trappor, samtidigt som man andas ur ett sugrör så det naturliga vore att trycka ett sugrör i truten på honom, jaga honom m yxa o skrika alla namn som stått i versaler i ett fb event och jag hatar kim kardashian familjen, saknar paris hilton när det va 1 KÄNDIS och inte en jävla mongo HTBQ familj med 56 olika namn, can i fucking live., what

ever

jag bor nära ett nattöppet max.

autostrada,

solnablå sommarnatt i går.

jag tackade ett träd genom att lägga en tom briska xider flaska i sopkorgen, sedan lutade jag mig mot det och grät för jag kanske tände av eller för att det var fullmåne. det va som en rygg och som att vi hjälptes åt länge.

jag tror på skuldsanering, d blir så hemskt när man närmar sig 30 att man måste tro på nåt.

jag sjöng gläns över sjö och strand i köket och frågade om någon hörde. “om du hör mig, ge mig ett tecken” sa jag. alla som dött från mig brukade säga att jag hade en vacker röst. gör det någonting, kan det göra dig nånting sjöng jag i bilen när vi åkte ner till stockholm genom mörkret på E4an. jag är tillbaka i köket och väntar på ett svar men det händer ingenting.

det händer absolut ingenting, jag är uttråkad.det kanske inte finns någonting efter det här och jag måste bara tillägga: MAX HAMBURGARE är så jäääävla äckliga???? 120kr för en söt hamburgare med söt dressing som inducerar ett förmaksflimmer och man sitter bakis o det sticker i hjärtat o andningen är tung.

jag sa så här en gång till en vän: hjärtat är gjort för att slå. ibland ligger jag här och tänker det, sedan tänker jag: men inte så hårt

jag klev upp 06 och köpte en trisslott på seven eleven och vann 30kr. jag älskar spel och pengar.  jag kollade anteckningar i ipad 0ch det stod:

tänk att suga av mark zuckerberg och edward snowden vid poolen och verkligen ta sin tid

 

Comments are closed.