plattan = bäst

har köpt tyg som vanligt och sytt nya gardiner. livslängd på nysydda gardiner i mitt hem: 3 veckor. jag sprang omkring på åhlens, i gallerian, nk etc. bland olika sorters betjänter som raggat på mig (back in the whore-days). köpte ett par lindebergbyxer för 1400, orkar inte ha kläder i sommar. jag har iofs alltid varit sthlms mest alldagliga människa, bortsett från att gud var full när han gjorde min feja, ergo: jag borde egentligen inte må så här. vill bara inte sitta ljusklädd i humlegården 4:e sommaren i rad. vill ha lila skor och skitstor röv. nåväl, tittade lite på ett sialjus jag har haft våta drömmar om men valde att spara det till ett tillfälle serotonitet går i golv. köpte en big king-burgare, tyckte den var så god att jag gick tillbaka och köpte en till! mmmm. varför är mina vader som sugrör? det spelar ingen roll hur mycket jag äter/tränar, fettet flyr vaderna. mina förfäder kan inte ha varit bergsmänniskor. när jag gick iförd shorts nedför götgatan sommaren 2006 mötte jag två hårdrockare som sade “bögjävel” unisont. om jag hade haft bredare vader hade jag aldrig fått höra det. haha, iofs hade jag ett guldskärp och shortsen var ca 4cm långa, det kanske var det. nu måste jag titta på det okända med nya gardinerna i periferin!!! har ni tur kommer ett hemma hos-reportage senare ikväll.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80