born under a bad sign

min fantasy är att “bryta nacken” av en macbook och nyss testade jag det i rasery och då blev flimret bättre :-) kan skriva lite innan “indien trådarna” kommer igen, suck har ngn en data över – ge den till mig!! vill blogga mer samt skriva min sommarnovell “blåa sms och vita lögner” men orkar inte gå runt inne på citys mest centrala öken media markt och bli anfallen av killar m breda skärp som alltid ser ut att ha “stånd”, fattar inte va fan som händer med deras snopp i byxan? whatever, har en sån spionthriller sommar. kan inte lita på någon, men vill samtidigt va full hela tiden så jag går runt mellan barer och festar med vad jag skramlar på mig längs vägen. men det är vackert att gå. himlen är alltid midnattsblå, kyrktornen svarta tändstift och levern värker. jag lyssnar bara på carpenters och gatorna spolas rena, det kommer små vågor över asfalten. jag drack öl med mitt ex en dubbelvikt söndag i plågor och han sa jag va mer akademiker än konstnär när jag skriver texter och gör musik. han har även sagt att jag är en genuint ond människa. jag kanske är det, jag har ingen aning längre. jag lider av en personlighetsskymning, samtidigt som jag vill närmare vill jag bara stötas bort och det gör genuint ont att vara så basic. orkar inte mer terapi. det känns bara som contour inför diskussioner på efterfester. terapi är som en saga, ungefär som att bli älskad. man sitter i en fårskinnsfäll och ska reagera, gråta, bli arg och renas. som att läsa innantill från ett manus från lagerhaus, åh! vilken gullig tvål för 10 kr. det blev varmt en dag och alla va rödbrända på cafe mix.

Comments are closed.