lantis livet

kan mackbock dö eller. vad ska man ens leva för liv för att den inte ska gå sönder? ett fjäder liv på molnen eller. nu är det som en stor bläckplump i skärmen och trådar som löper vertikalt uppifrån och ner. det ser ut som jag väver mattor i indien och jag fucking hatar indien. jag åkte i alla fall upp på landet i lördags kl 09 efter ett riktigt fylleslag på fredagen som slutade på sidetrack där jag stod och svamlade osammanhängande inför wilma som satte mig i en taxi runt 02. vaknade 0830 och kände mig som en svävande värk. kroppen fanns inte, telefonen ringde och mitt ex skulle bära kartonger. jag fattade ingenting men försökte svara rätt och sedan svävade jag ut på balkongen för en god cigg? orkade inte. sedan hade min barndomskompis “plockat upp lastbilen” så vi lastade den med sexiga underkläder och dildos innan vi påbörjade sexresan uppåt. jag hade tänkt köra men det funka absolut inte eftersom man dog av alkoholförgiftning bara av att se mig från ca 3 kilometers håll. nu ska jag recensera sverige i april: det som blir när man suddar på prov. det blir extra mycket så under sträckan vi alla hatar: tierp – gävle. en triptyk av häftmassa, havregrynsgröt och granar medan vindmotståndet överröstar radion. först vid 83an börjar det bli mysigt. raggarbilarnas bakljus och sibyllakiosker är insprängda som rubiner i skymningen. gud att det blev så här, att jag en dag skulle sitta och recensera vägar? jag ska berätta en annan sak: det är bra att dom skyltar ”hästtransport” på bilar som fraktar sånt för då vet man var man ska köra rätt in! tänk hästjävlarna rocka runt där inne vid en rövkrock, hahaha skrattar så jag gråter. vi anlände och dumpade grejerna, åkte och letade efter min farfar men han va “med nån kvinna” så vi sket i det och åkte vidare till en kåt läbba jag känner.. vi gick ut på ”byn” för att hitta bonk bonk och här slår en ångest an. det är liksom helt tyst, inte ens bilar hörs. nån fjortis i sorgsna, vita byxor går runt i regnet och tittar in genom fönstren till pizzerian där det är släktträff. mormorsmor fick följa med, hon sitter med nåt menlöst emil i lönneberga-fetto i knät och petar i en ledsen hawaii. fattar inte ens va dom pratar om, mer än att dom fått rabatt på skor av en slump. jag måste ha grogg så vi drar tillbaka till lägenheten där vi börjar KRÖKA och spela kort i värmeljusens sken. i bakgrunden kan man höra sensuella enyas musik på den grymma musikappen Spotify och när jag tar på mig det sexigaste jag har i väskan hör jag dunk dunk utanför, ”är det någon som har en wild primal fuck där ute?”. vi öppnar dörren och tittar så har traktens ungdomar samlats med cyklar kring en volvo och står och rockar med folköl till reggae på högsta?? fy fan va kul det såg ut att va!!! efter rotfruktsleken åker vi ner till en krog där unga sport lantisar samlas. stämningen är: killarna sitter i vandras knän och tafsar på varandra medan tjejerna går runt i sexkläder, asså dom går bara runt i cirklar verkar det som? jag ba “vi drar på nattklubb” så drar vi till ett tomt dansgolv där dom har såna skinnsoffor i hörnen som ser ut som fjärrkontroller. finns inget att göra eftersom lantisar har social fobi så vi ba ställer oss på dansgolvet och äcklar oss. sen när vi ”invigt det” kommer alla andra och oxo ska dansa. det som slår mig är att jag är omringad av granskog och berg medan jag är skitfull. jag kan liksom inte ta en uber någonstans. en järnväg löper genom allt och alla fönster är släckta. vaknade dagen därpå och skratta – jag sitter fast! jag minns den sagoboken stadsmusen och lantmusen som försökte manipulera barn till att bli lantisar. jag ba ”stadsmusen är bäst för den bor finare och har bättre stil”. det fick jag inte tycka för farmor eftersom det stod i konflikt med sensmoralen i narrativet. dom satte mig i olika traktorer, bilar och knäppte kort. farfar läste svartvita biltidningar med mig och trodde det skulle fungera. jag blev till slut utbränd av deras grova indoktrinering eftersom jag alltid har haft för mycket integritet. mina intressen var inte saker utan färger, det övernaturliga, att vara ute och utforska okända skogsplättar och områden. jag såg mysterium överallt och det jag älskade allra mest var att sitta ute på sommarkvällarna med en dricka och prata med kompisar om gamla minnen

Comments are closed.