dammsugare

en sak jag inte förstår: att det finns olika dammsugare

det finns även olika påsar “jippie!”. i dag handlade jag en påse som inte funkade i dammsugaren. “jippie!”. så jag bara skrek och stängde igen locket och dammsög ändå. det är nåt kritiskt fel i samhället om man vill utmärka sig i valet av dammsugare

saker utöver dammsugare det bara borde finnas 1 av
toapapper
städ..saker
kläder haahhahah 1 byxa o 1 tröja bra
sladd. tänk det här: universal sladd som funkar till allt
du kan ladda, göra usb nyheter eller aktiviteter mena jag och vet ni, den är så smart att den funkar till tv stereo iphone samsung camera rakapparat dildo, allt :-)
mjölk
musik haha en låt alltid :-) på jättelåg volym och då faller självklart valet på allas favoritlåt sorry mrs jackson ooh fy faan va jag haaaaatar den. man vill ha lite egentid på lion en söndag, spela lite patiens och sopa i sig några goda i lugn och ro och inte sitta och “kunna texten” till nåt skit som gick på mtv 2002 typ

orkar inte tänka mer. jag har deklarerat!!! slutgiltig skatt: 100 papp. kom undan billigt. att jag snart måste lyfta ett finger och börja söka vård/jobb. aldrig haft a-skatte jobb i hela mitt liv. aja. det löser sig sa han som sket i vasken. det va så pinsamt på systemet i dag. kassören frågade inte om leg (att visa eller att inte behöva visa leg – roligaste samtalsämnet någonsin, alltid på en plats för nära dig) och efteråt säger han: kvitto? varpå jag ba “nej, jag behöver inget leg” :-) fy faaan, sprang därifrån snabbare än en katt med senap i röva. kändes som hans reaktion materialiserades bakom mig och jagade mig ända till jysk bäddlager. det är troligen ofta satanister i deras lokaler. så skum belysning med flackande lampor. jag välkomnar kärleken i mitt liv. ett helande ljus från ovan som visar mig det jag behöver se för att utvecklas spirituellt. jag mediterade i måndags och då fatta jag det här: man ska aldrig sikta på ljusen för då går man på grund, man ska navigera efter dom tills man hittar sin hamn. se bild nedan

Comments are closed.