godnatt igen

jag har påbörjat min nya karriär som drömmare. nu avskyr jag att vara vaken om jag ska vara ärlig. efter all ångest och alkohol avhandlats i drömmarna, som utkristalliseras i scenarion där olika demoner våldtar mig i röven i unkna rum med massa döda fjärilar och larver och krokodiler som äter upp bloggares armar på ”safari” (så dom inte ska kunna skriva mer) osv blir drömmarna såååå vackra. man kan ju alltid stirra mot solen i drömmarna, utan att det gör ont och nyss var jag på mingel i en jättevacker sjönära tomt där det satt ”män” på en altan som jag frågade massa saker. en skämtare sa: ”du som bara sover i stället för att skriva, du borde skriva böcker om att sova på olika sidor” och en annan sa ”den lucida drömmens natur är som ett dragspel” och jag vaknade och ba “ja du har fan rätt”! bälgen är lungorna, knapparna neuroner, fingrarna uppsåtet och melodin drömmen. jag ska somna om nu och utforska det här djupare

Comments are closed.