narci

saker dumma gör:

stannar upp och gör nåt med iphone. allra helst stannar dom mitt i en dörröppning så man krockar. söker säkert kroppskontakt. nästa gång någon gör så ska jag krama om den och börja jucka och viska “fuck me Silvia drönning” :-) sen såna här: som ramlar till när tbanan börjar åka?? en kille med skateboard gjorde så.. och jag blev så förbannad att jag knuffade till honom och han ba “oj då” sen skulle han och hans kompisar stå och håna mig 4 hållplatser. jag ba höjde musiken och tog selfies för att provocera. skulle fan ha rockat loss mer, typ använt dom som statister i en “farlig musikvideo” och samtidigt tagit mer selfies <3 det blir nämligen jättesvårt för killar när man inte har bögkläder/utseende men tar selfies ändå, för att man vill och skiter i dom. korta tjejer har oxo riktigt svårt för det har jag märkt, fnittrar och jollrar som en grupp norska kokerskor på 20-talet som precis har bevittnat en fyllgubbe från bygden ramla ner med huvudet före i en soptunna, eller vad nu såna tycker är kul?? själsligt grunda människor blir alltid verbalt aggressiva kring uttryck/symboler kodade till ytlighet. en kille på f12 frågade vilket kluster jag tillföll inom dsm IV medan jag speglade mig. försökte säkert göra en sån “jag som inte är ytlig KAN saker”. jag svarade att jag inte hade någon personlighetsstörning, men att jag troligen låg närmast b. rätt åt honom, lilla fitta. ewww nu kände jag mig som en hurtig krutkärring som “minsann läxade upp yngligen”?? uuuh förlåt. hatar sån funky granny roleplay. hurusom: ibland speglar jag mig för att det är tråkigt att titta på andra — tycker inte om ögonkontakt, känner mig “avslöjad” — och ibland speglar jag mig för att försäkra mig om att jag finns kvar. jag typ älskar speglar. det ytligaste ever vore att kalla mig narcissist mot bakgrund av det?? älskar  detta som fröding skrev en gång i tiden

det är typ min ångest sammanfattad i en strof. det e typ hela min blogg. jag vill gå bort, jag kan ej det jag vill! nu ska jag gå bort och rocka ute i solen. det är skärtorsdag och jag har redan gjort av med veckopengen. det hände på tranan i går :(

Comments are closed.