sport

samtidens största eufemism är produkter riktade till idrottare. hur många idrottare köper resorb och celsius?? man köper celsius för att leva och resorb för att inte dö när man är bakfull/kommer ner. köpte en förpackning resorb SPORT i dag på apoteket som skiljer sig från vanliga resorb i avseendet att de innehåller magnesium *sväljer en e och ler* någonting obehagligt har helt klart hänt sedan apoteksavregleringen. går man in på ett apotek blir man anfallen av betjänter som inte nöjer sig med “behöver du hjälp?” utan i dag säger en riktigt virrig kvinna “vad letar du efter då?”. jag ba.. eeh ingenting bara kollar lite. skulle ha sagt, med finsk brytning “ja letar efter nå sönt slem att ha på röre innan ja setter mig på de och riter av ten” och sedan smekt mig “där bak”. suck jag äter en jävla hårmedicin som gör att jag alltid är jättek*t :( såg en vanlig förälder som va ute och gick med rullator eller barnvagn eller va det heter och ville typ slänga bort barnet och lägga mig i vagnen, knäppa upp hans bälte och dra fram taboo pinnen. var ca 5 sekunder från att göra det, värsta utomhus TABOO fuck. den här märkliga förändringen har gjort att jag börjat lyssna på “skrämmande” trap/grime/hiphop/rnb och är kåt medan jag lyssnar. gode gud hjälp mig. är ett steg från att gå på sexklubbar och knulla hönor samtidigt som jag lyssnar på musik för sexuellt aktiva. att ba förintas i sex, inte tänka, utan bara göra va man vill. man kliver sällan över självmedvetenhetens tröskel utan tänker “är jag snygg medan jag knullar?”, “hur ser jag ut underifrån?”, “vilken låt e bäst på rihannas nya” osv. tycker inte sexuellt aktiv musik är bra men jag är definitivt sexigare när jag dansar till det, jämfört med hur jag ser ut när det spelas mystisk, “svår” techno. många har dansgolvet som “last resort” när alla ämnen är avhandlade. killar har tyvärr inte så mkt att prata om så de gör låtsasaktiviteter där man inte behöver använda munnen. dansar, spelar pingis eller kollar på fotboll. varför inte använda munnen till att suga av varandra till riktigt hård grime i stället? jag är glad över att inte va rädd kille. det är så jävla skönt att sitta mittemot en tjej i flera timmar och prata om psykoanalys, konst och litteratur killar utan att behöva nån jävla darttavla att dyrka i mitten. det funkar även med vissa killar, typ bögar och psykfall :-) nu börjar ecstasyn jag tog i början kicka in så jag ska lägga mig i badet. puss och kram mina kära läsare. älskar er!!!!

Comments are closed.