korv soppa

åååh jag e så arg på att det inte finns en restaurang som serverar vanlig mat!!! “korv stroga”, spaghetti & “sås”, fläskkotletter, fläsk och potatis, KORV SOPPA ååååh eller grönsakssoppa med “mjukt bröd och ost”. hatar bögmat “tryffelrötter och sirap med strimlad bläckfiskost och choklad strössel” nu låter jag arb klass och kulturellt är jag nog i linje med de lägre folkskikten?? min familj hade ekonomiskt, socialt och sexuellt kapital men ca 0 kulturellt?? i bokhyllorna fanns bara “murder books” från 70 talet och kort på mig och dom enda tavlorna vi hade på väggarna va också kort på mig :-) för jag satte upp dom. min farmor bar alltid kniv i väskan på stan för hon kunde aldrig veta när suget efter en sån orange KORV RING blev för stort. asså min farmor, kan skriva hyllmetrar om hennes sjuka liv. alltid i det okända när mediumen “kommer i kontakt” med en farmor är det en kärring som “älskar barn” och trivs i köket och lever upp till den mesklassikern vi alla känner till och min farmor va totalt den “utåt”, men sen när man va hemma hos henne va hon rasande 24/7. brukade misshandla sin alkoholiserade “man” med en knölpåk hon hade i skafferiet, medan hon inför vänner lekte den “misshandlad kvinna” och ba “jag som alltid ställt upp får bara hugg och slag” hahaha. hennes förflutna var höljt i dunkel men hon låtsades att hon hade varit sjuksköterska och visade ofta sina broscher, men kollade man på baksidan, ja då stod det “ann” där?? säkert nån hon mördat typ. hon dyrkade mig och köpte cigg åt mig om jag bad, gjorde exakt vad jag ville. alla andra dock.. pratade alltid skit om sina vänner hon brukade gå på väckelsemöten med för att dom “rörde munnen konstigt” eller hade fladdriga byxor och en väninna som skaffade hund blev föremål för allehanda bannor. farmor ba “jag vet nog va dom där kvinnorna gör med sina hundar..” så va undertexten att kvinnor hade hundar bara för att “knulla”?? konkurrenter var verkligen rakt av det värsta. hon skrek på jämnåriga kärringar i trafiken “tryck fotjäveln i gasen jävla vita boll fitta” för alla som körde sakta hade tydligen en sån vit rund frisyr som gamla tanter har på huvet och jag tror hon var avundsjuk på den eftersom hennes boll var mer gråaktig. samtidigt var hon oerhört paranoid/kontrollerande. ringde 4ggr om dagen och frågade vad jag hade på mig, vad jag hade ätit, om mamma var hemma osv. brukade “spionera” och misstänkte att jag och mina vänner brukade dricka ghb och att det därför “va så mycket pantflaskor överallt”. man ba “var då överallt??” i hennes huve typ hahhaaha. ååh jag e såååå lycklig över att ha växt upp på hennes gård med hennes alkisgubbe. det va “riv” och action non-stop och jag skulle vara skittråkig utan den erfarenheten. nån svagare skulle säkert bli “traumatiserad” men jag är inte av sånt virke. av mig bygger man broar och fort, inte små träkojor där nån allergiker sitter och skakar med fågelskådarböcker och kikare

Comments are closed.