kinesiska muren

sitter med en snus inne och har precis kickat en ENERGY DRINK, fuck me the sun is shining och då vill man springa ut på balkongen med en MARLBORO och skippa snusen, men varför egentligen? jo, för att bli bombad av lite D VITAMIN rätt i nyllet!! haha alla vackra och intressanta som lärt sig “att det är d vitamin i solen”. ååh vill va dum och skriva SÅ HÄR ofta! det tråkiga med våren är ficktjuvarna som rånar en med affektion. dom kramar fyllon för att kunna stjäla deras saker :( så hör ni någon ropa “RÅNA MIG” en stureplansnatt är det jag som står under svampen med öppna armar och väntar. den som kom på kinesiska muren måste ha blivit rånad. kinesiska muren är helt klart ett rop på hjälp? den kan liksom synas från rymden. jag förstår att folk reser skyskrapor och att andra vill spränga dom. dom förenas i ropet på hjälp. jag älskar kina i världens bästa bok: atlas. det är som att kina brinner. jag ville alltid läsa atlas som “godnattsaga”. så bra dramaturgi. först bekanta sverige och danmarks skolgröna färg. sen finland som var så sprucket, sjöarna tittade fram som turkosa sår. det var spännande att landsgränserna såg ut som en enarmad kvinna. mamma sa att hon innan andra världskriget haft två armar och sprungit mot en i klänning för att kramas, uuh flashforward till märkliga tjejer på under bron? vidare ner på kontinenten där spänningen trappades upp pga. en pappersreva i tyskland där jag föreställde mig att det var en mur av is, förbi polen som såg ut som häftmassa och inte förrän vid bulgarien blev det fint. det stod i brand tillsammans med grekland. afrika var klimax. madagascar lät så jävla gott? tänkte palmerna var rosa och att maten smakade gröna bugg för 50 öre. jag memorerade flaggorna i lexikonet längst bak. mina favoriter va dom med solar, argentina, uruguay och jag somnade aldrig innan det var över. det gör jag fortfarande inte. kan inte somna medan jag kollar på film och vad gäller tv serier fungerar det inte alls, för jag vill ha ett avsnitt av allt här i livet

Comments are closed.