condis

jag dricker redbull. det slutar inte ila i kroppen som tandvärk. jag har nått en vägg, kan inte skriva om nåt här. man ska inte skriva om nåt öht, luften får ta det. varför dricker jag redbull? jag vill bara sova mer. i helgen har jag peppat loss på hantverksutställning och Condis skoja, har supit mig fördärvad som vanligt. döm mig inte för det, vissa är bara så här livet ut. jag har ont, måste få bort det och kan inte distraheras utan alkohol. jag låter riktigt grund nu men är varken nån dailai lama eller cappriccosa så det e bara att shotta. destruktiviteten är inte farlig, om den underordnas en stark dödsrädsla. jag är livrädd för att dö, antagligen för att jag inte lever och en evighet av det här fungerar inte. det måste finnas nåt bortom den omedelbara plågan, bortanför alla instrumentella värden. jag tänker det blivit fel på streamingtjänsten, att den visar porr i modemupplösning trots att man sitter på fiberlina. å andra sidan finns en upplösning efter mitten där porr ba tappar allt. sönderrakade kön, klarröda näsvingar och hudbristningar. kanske borde kolla på konst eller natur i stället, då kanske det ordnar sig. synd att skönheten är svårtillgänglig oavsett upplösning, för den är lika förknippad med evighet som med ensamhet. vet ungefär vad jag pratar om, men inte helt. godnatt

Comments are closed.