mmm

suck, sitter utomhus med en cigg i munnen och festar. ser tomma järnvägsspår, hör max 1 bil. känner kondens under röva. det står inte en enda människa på karlbergs perrong. gud vad tråkigt det vore att ex. börja gnida mot saker, är så trött. nu kommer dn? eller en mördare! vad roligt det var att blogga ute. i morse tog jag nezeril och sprutade på min kille medan han sov. det är såna handlingar min psykolog kallar symboliska. jag å andra sidan tänker “jaja, här ligger en nezeril, jag kan ju spruta lite sånt…” jag gjorde en störd grej häromdagen. på auto-pilot. jag tog en rund, vit sparbössa. klädde den i mössa, stoppade in den i kylskåpet. skrev en lapp till min pv, med vänster hand(!): “X (mitt namn) vågar inte titta i kylskåpet” varpå jag satte mig vid datan och väntade på att han skulle komma hem. när han senare upptäckte mitt arrangemang tänkte jag “just det”. asså GUD vilken crackhoe man är. skriva i tredje person är verkligen någonting jag föraktar.

nu måste jag meditera.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80