spökfest

sitter och tittar på det okända, haha, seriöst. skiter på mig. tänder alla ljus i lägenheten och blundar sittandes på toaletten. asså, jag vet att typ alla medier använder sig av cold reading. jag uträttade stordåd på mitt gamla elevhem när jag tittade på bilder av okända människor och berättade deras livs historia. ungefär som när man sitter med någon släktings skolkatalog och ba “hon är ju sportfreak.. och han brukar alltid frestas med saker han köpt i kafeterian” varpå reaktionen i 99 fall av 100 blir “va!!! hur kan du veta det!!!” hur enkelt är det sedan inte att pladdra på utifrån horoskåpnormen. den häär kvinnan är en väldigt öppen människa, men kan ibland vara tystlåten i sammanhang där hon inte riktigt känner sig hemma. eller typ “jag känner en äldre dam i det här rummet, grått hår och vääääldigt snäll och kärleksfull. hon älskade barn”. ursäkta, men hur många döda krulltanter har lila hår, är dum och hatar ungar. “hon är väldigt bestämd och vill ha saker på sitt sätt”. kul att erkänna att typ sin mormor är värsta kass och velig? trots alla dessa logiska förbehåll i huve blir jag alltid rädd så fort de börjar prata om tunga steg, uteliggarspöken etc. jag måste bara lista mina värsta spök-moments.

– när magica de sax såg en gubbe mellan trappspjälorna.

– när en unge nåt år senare började yra om att det stod en gubbe i samma trapp.

– en vinterkväll då jag satt i rökelsedimma och hade en tarotsession vid köksbordet. när jag lägger djävulskortet flyger ytterdörren upp med ett brak och när jag iförd mina häxkläder går ut i hallen står en svart katt ute på bron och stirrar in. jag ba men fy faaaan vilket pinsamt horror-moment!!! stängde dörren och kände mig förnedrad.

– alla dunk, brak, skrik, tafsningar över ryggen, skakningar i sängen osv, men sådant är betydligt enklare att förklara eftersom när man ligger i en säng och är på väg att somna är det ju rätt vanligt med s.k hypnagoga hallucinationer, typ att man får för sig grejer i gränslandet mellan sömn och vakenhet.

– när jag och en kompis, på besök i uppsala, sov i våningssängar efter vi varit ute och festat. älska sova i våningssäng när man är 18!!! hurusom kom vi hem och lade oss, låg och pratade ett bra tag för att sedan somna. när vi vaknar dagen därpå är våra madrasser DYNGSURA. inte lokaliserat till en fläck eller så utan jämnblöta och iskalla. vi gick bet på att förklara det. det var liksom inte piss eller svett, utan vatten. som under natten hamnat under våra respektive kroppar. man ba.. “va?”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80