kom in i mig

fuck me jag fick en såå bra idé i en dröm!! en tjänst där man abonnerar på en skolmatsal. såå mysigt, man tar bricka, tallrik, bestick, skalfat och sen hämtar man vackraste kalops, sprödbakad fisk, “party låda”, grönsakssoppa “med mjukt bröd”, eller vad som nu serveras för dagen och sen tackar man mat tanterna, som t.ex. kan ha raff set, med en lång utdragen kyss. viktigt att det är genustänk och att även killar kan va mat tanter. dom ska ha kostym eller någon klassisk herrstil. absolut inte klubb stil *ryser*. det är dock viktigt att det inte blir bökigt med kläderna när man ska ta ett knull med dom “efter maten”. kanske nån madrass på golvet så man kan stoppa in en snus och ligga och skeda dom efter knullet? bara spånar lite. hurusom: det ska finnas små pop up-matsaler här och där, ungefär i samma utsträckning som friskis & svettis (att det tillåts existera men inte skolmatsalen för vuxna…….). abonnemangsmöjligheter finns men man får naturligtvis betala per mattillfälle oxo. matsalen, som t.ex. kan heta “kom in i mig” ska vara anpassad efter vuxnas livsstil. frukost serveras från 06-12 (ingen avancerad instagramfrukost utan bara kaffe, redbull, nån apelsin etc), lunch mellan 12-16 och middag 18-23. sen efter kl 23 så blir det disco med fullständiga rättigheter där dom RIKTIGT stora madrasserna åker fram så man kan ligga ner med sina vänner med ryggvärk samtidigt som man laddar sin iphone. man kommer allvarligt inte in om man har “samsung” eller galaxy. då e man portad för livet typ (det är man även om man e under 23). en fotoautomat med psykade filter låter som nåt gott och en stafettlangare kan gå runt “i skumma kläder” och sälja party vitaminer. . åååh nu är det bara vänta ett tag eftersom sthlms finansvärld, samtliga redaktioner etc läser här och profiterar på mina idéer :) ser fram emot <3

Comments are closed.