mardröm

skulle handla kläder i dag eftersom jag råkade slänga alla kläder :( så jag står i provrummet med systemetkassar, lusekofta, vantar, telefon medan svetten totalrinner och provrummet är en jävla trasa dom hängt upp i en halvcirkel som folk har barnvagnsrace intill och alla som går förbi “nuddar” trasan så det blir glapp i den och sen står dom och glor i glappet, kliar sig i huvet och ba mäh va e det för trevlig prick där inne då? typ vill vagga in på besök och hälsa eller whatever?? blev helt galen. ville ta av mig byxorna och hålla på med röven eller nåt så dom skulle bli rädda och hålla sig borta. sen när jag skulle betala i kassan försökte jag “leka nån annan”, alltså: försökte dra ett skämt efter jag dunkat in kortet i terminalen. eftersom själva kassaapparaten skakade till var mitt underbara skämt: “oj förlåt kassan skaka, man måste trycka hårt mä korte märkte jag nyss på systemet”. tystnad.. “ööh det blir 150kr tack”. går hem och tar på mig en skjorta som är för kort i ärmarna eftersom jag blev rädd i provrummet :( jag suger på att leka, fortsätter gärna va dryg. det är bra för då räcker man länge

Comments are closed.