close my, close my eyes

om en tjejkompis börjar bete sig riktigt skumt kan man säga “hej skumman” nästa gång man träffar henne!

¯\_(ツ)_/¯

i går var jag på viking bar. en riktig grå gubbe med kisstrosa satt där, han åt mat och tittade på mig med mord i blicken, eller kåthet, vem vet? ;-) mahlynn och amber joined me and before we all knew what was going on, we were at häktet drinking white russians and beer – how random is that? not sure what’s up tonight, but i bet something funky is going down at the underground club in solna, and i’m not late for that party if u know what i mean.. shit va kul det va att skriva på eng. vill flytta utomlands och starta Estlands festamysamaila lol, skulle nämligen inte ta mig längre österut. eller ah fuck me, usa ligger västerut. ah tråkigt inlägg men ville ba skriva nåt för klockan e inte rövin ännu. det absolut hetaste just nu är att skriva rö istället för röd. jag kom på det i dag på snapchat. sitter här med honung i hela ansiktet och det luktar f*tta. sur på husmorstips gällande hudvård, allt är ok att ha i fejan. pizza salladen du äter är rik på antioxidanter och har enegiserande syreliknande verkan som återbildar collagenet i hudens djupare lager haha vad e ens det?? som nån gun britt, 77 suttit och demenssvamlat för dottern som antecknat och fört vidare denna “skatt” till världen i en kantstött bok som i själva verket redogör för nån sjuk syralek gunbritt gjorde år 1966. sen kablar alla tjejtidningar ut att det absolut hetaste i höst är att använda piss på kroppen — du ska STINKA piss när du går ut, hälsar vi på redaktionen som nu skrattar och går ut och festar utan att lukta piss. ok nu måste jag styra ladd, på återseende

Comments are closed.