hej

i går var det public service-fest!! först visade svt en dokumentär om bönder (djur deluxe, bl a kosser med långa ögonfransar *vill ha*), senare visade kunskapskanalen 2 inslag om isbjörnar på arktis som åkte runt på drivisen och festade. en isbjörn stod och vädrade efter säl vid typ is-stranden och jag ba “man ser ju att den vill ha kramar när den gör sådär med huve!!!” sedan var det en dokumentär om jesusstatyn i rio (den är som en lägenhet inuti med trappor etc), slutligen var det nåt inslag om klarakvarteren med en massa gamla filmklipp från sthlm. jag älskade att de hade byggt en motorväg rakt genom berättarröstens dagis, haha. älskar public service. skulle betala dubbel tv-avgift om det inte vore för andra avenyn. 5ans vision ba “här bjuder vi på underhållning, inga tråkiga debattprogram” (står typ så på hemsidan) man ba är deras målgrupp 9-15 år? nu måste jag cedjeröka.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80