åh

jag gick inte ut i går. det var mycket bra gjort av mig eftersom jag älskar att vakna på lördagar och inte vilja kasta mig själv i en köttkvarn. en hel dag när man inte är bakis. man kan ex klippa håret på salong paris “jag vill ha vanligt hår som inte blåser omkring”, eller handla i affärer “hej! jag tar dom”. haha, hatar att säga så när man handlar två saker. då säger alltid betjänten “dom tar du!” varpå jag alltid sublimerar impulsen att skrika “det gör jag inte alls det!”. gud, nu är det högskoleprov. när jag gjorde det där hemska provet minglade jag med en rödhårig tantalura som pratade om sina komvuxkurser, det är ju mingeltid emellan skrivningarna. veckan därpå såg jag henne inne på lagerhaus (jag var där och skulle bränna saker). så kom hon fram och vi snackade ett tag, bytte nummer etc, sedan ringer hon mig och vill låna pengar. jag tänkte “visst!”

närå jag bara skoja. träffade aldrig tanten på lagerhaus, vet inte varför jag skrev det. hahaha. fattar inte, alla som bloggar på aftonbladets bloggportal (socialgrupp ö) råkar alltid ut för sådant. problem med pengar i relation till “falska människor” etc.

nu måste jag ha ett glas med 8 isbitar och cola, cigg osv,

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80