ont i början

jag vill aldrig ha cancer!!!!

måste renovera HELA LIVET. T minus 350 nånting dagar?? pallar nämligen inte att fylla 30 och fortsätta leva vackraste syndarlivet med kött, kokain och hundra liter vin i veckan. dessutom feströker jag och ca alla andra white trash saker samtidigt?? man vill allt ska va skitenkelt när man e olycklig. bli sedd och göra saker enkelt. problemet med vegatarian mat är att det är som analsex i sexnoveller. som fotbollstränaren säger när han knullar lille anton 15 år i röven: det gör ont i början men blir skönt sen. känns som jag e i sagan om ringen när jag läser ett recept typ “finn denna rot” ba.. ok.. går på ica, lyfter förtvivlat på nåt tortilla bröd innan jag återvänder tomhänt till idiotens fitt boning med en pastasallad ost & skinka från MO catering :(( kan lika gärna gå ut och rafsa i blindo på marken med en strut i röven. fy fan, nä jag sätter all min tilltro till effexor. fy faaan va jag vill prisa den medicinen, om man som jag har typ 37 psykiska sjukdomar samtidigt. allt blev tryggt med den, som att ha personlig assistent eller förälder bredvid sig hela tiden. minns att globen slukades av dimman och jag tänkte: vad vackert! jag såg nya saker hela tiden, blev empatisk, sa rätt saker till den som grät på festen osv. nu e det typ “senaste gången JAG grät..” hahahahaha fy fan nä jag måste skärpa mig!!!!! jag har iaf inte gått ut nåt i veckan AAAH KAN DET BLI KVÄLL, livets största straff är neon i horisonten

Comments are closed.