pull tips

hej alla kåta tjejer som pullar

här kommer ett härligt tips jag läst om på internet. vem har INTE en gammal deodorant hemma? stick in en kniv i sidan och “ploppa upp” rullkulan. rengör både kula och deo noggrant cause u know where this is going right. sedan letar du rätt på en härlig sås och jag menar INTE den gräddigt goda pastasåsen vi alla har i skafferiet utan en kinky glid sås som t.ex. mat- eller babyolja. häll ner såsen i deon innan du stoppar tillbaka kulan och sen är det bara att lägga sig i sängen och “rulla”. det bästa med den nya fräcka deon är att den ser ut som en helt vanlig deo så det är ju inga problem att ha den i väskan utifall andan faller på efter föreläsningen, på klubben eller på den där onödigt långa flygningen med två mellanlandningar :-) have it fun with pull deo

happy weekend

Comments are closed.