pizza face

seriöst, i morse när jag skulle kliva på bussen började nån föggelkärring gasta om att det var kö. asså, bussköer. jag ville bara “hur tänker du nu?” jag skulle hellre vara vaken 42h, sänka en vinare och gå på rave än att börja tjafsa om min plats i en busskö (09.00 på morgonen). i min värld finns inga bussköer. det är en buss och man ska in i den.

har varit och ätit lyxpizza, vill ha

* lypsyl
* ipren
* gt

jag skäms. jag måste berätta om en sjukt förnedrande dröm jag haft. det är av nyhetsvärde eftersom jag aldrig drömmer såna här äckeldrömmar. jag var på silja line och gick ned för en trappa. en rektangulär skylt satt jämsides trappen, så när man gick ned kunde man läsa om båtens barpersonal. den första hette “rag” och var typ asiat med lebbfrisyr och sportkläder. man ba jaha. den andre hette a.r och var nån gammal rövgubbe, den tredje hette “oo” och var turk. sedan presenterades barchefen som satt i en äcklig studio-tron och höll i en kungaspira. asså, jag vill inte skriva det här men han hette “ragaroo” med två utropstecken. efter jag vaknat duschade jag tills ansiktet kändes skrumpet.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80