oh lord

jag måste klippa bort det här fågelboet jag har på huve. orkar inte ha det där. när håret lägger sig som en lapp och bläddrar upp, ned, upp, ned, medan man går på stan är så irriterande!!!

åh, på fredag ska vi opponera på ett arbete om den sjuka kvinnan. jag tycker det är så intressant, konceptet är ju så utbrett i media. alla kvinnor lider hela tiden, har pirr i benen (!), ont i huve, är psykiskt utbrända och mår JÄTTEDÅLIGT. asså, ni vet expertutlåtanden som: “det är katastrofalt att meningen i livet för unga tjejer är att ha den perfekta vikten”. som det vore vedertagen information. som att det otvivelaktigt ÄR så, för samtliga. det uppfostrar läsaren mer än informerar. som att skriva “de flesta är medvetna om att man inte blir lyckligare av en perfekt näsa”, snacka om billig retorik. sedan, hierarkiseringen av lidandet är värst. det leder bara till att all debatt likriktas eftersom endast de fullvärdiga får uttala sig = kritiska röster tystas yadayada, tidningar väljer selektivt sina källor under objektivitetsmanteln, dvs utnyttjar expertkällor som journalisterna redan på förhand vet bekräftar deras teser. det jag dock undrar mest är om objektet har en röst… jaja, orka. jag har bokat tid för insprutning av mys i ansiktet idag. 9000kr. jag kommer troligen bli mer lycklig av det än av att köpa ett hemmabiosystem?

älskar att säga till pv på möran: “skaru ha vin”.

måste dessutom söka kurser till HT, måste ha 180p för att kunna söka master. orkar inte leva!!! men fatta, efter jag läst den skiten kommer jag vara behörig att undervisa som universitetsadjunkt!!! hahahaha jag ba kommer in i nån sal – ser ut som donatella: “hej töntar, har ni rökt cigg nån gång eller?”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80