when I feel down, I want u above me

min blogg har varit hackad??? oerhört sexigt. hoppas jag förlorat många läsare <3

jag kan berätta om när jag vaknade i augusti. det var rötmånad och jag simmade genom blomflugor till toaletten innan jag kräktes och i toaletten låg rester av några flugor som bestämt sig för att drunkna i mig. i skrivande stund surrar en fluga runt min mun. jag frågade google varför och hittade det här

“Given that the common housefly doesn’t have any interest in sucking blood (feeding on open wounds is a different story) you think they’d fly away from humans”

jag resignerar.

såg the martian, här kommer en recension:

matt damon har mysigt i ett tält ensam på mars med mood lighting medan det stormar på natten och han vill VERKLIGEN därifrån. redan här fallerar logiken i ploten. sedan utvecklas det till en quirky komedi för infantila vanlisar som ”hänger på reddit”, har synfel, gillar fantasy som t.ex. pirater o dinosaurier.

nu gillar dom alltså även matt damon??

sedan kollade jag på fucking åmål som nyligen visades på svt, kvartalsrapport på mitt liv: är agnes

när hon skriver på datan i början. minns att tangentljuden skallrade i biosalongen som regnet mot rutan i bilen efteråt. bara det att det inte finns nån äcklig elin. känslan slutar precis där. som fröding skrev: “mitt blod är i oro, jag tror jag är kär – i vem? – ack i allt, som andas”. att vara 14 resten av livet. välkommen till webb tv-serien ”döda mig” i samarbete med linkedin och viaplay <3

och det enda som ekar i huvudet är:

feeding on open wounds is a different story

Comments are closed.