hm

framtida yrken jag kan tänka mig:

– pr-subba
– djurmatare på nåt zoo utan strutsar och andra fåglar. valrossar och ormar får inte heller vara där.
– ansiktsinredare
– politiker
– chef, ej närmare specificerat

är lite uppspelt här på kvällskvisten eftersom jag ska köpa en kamera imorgon *gubbe*.

usch, var värsta deppig tidigare. är det alltid på måndagar, har alltid varit så. men så började jag styra mina aktiviteter efter devisen ta bort. jag tog bort en massa hår från ögonbrynen, tog bort skräp från bordet, avlägsnade snuskiga blad from blommorna etc. nu har jag ett serotonin high!!! det ska jag utnyttja i skolarbetet med att lägga till en mening, bli nöjd med meningen, lägga till ytterligare en. blabla, tror jag måste färga håret svart snart.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80