välkommen till mitt liv

har en brinnande åsikt jag måste kabla ut: “open air” låter så fult

jag vill att allt ska heta rave, skiter i om det e inomhus eller utomhus. alltså inte skogsfest, skogsrave, technopicknick (*ryser*)

platsen kan väl va riktmärke för om det e inomhus eller utomhus. säger man rave vid universitetet fattar väl alla att det inte e stockholms studentkår som tar 150kr inträde till ett skjul vid “uni” där man kan få köpa en crackbook air till  5% rabatt samt få mumsa på en död mazarin och erbjudas gratis premiummedlemskap till linkedin! ooooh pepp heaven

e bara arg för att nån står utanför med motorsåg och det är ett fönster mellan mig och motorsågen

vad gör jag annars i sthlms heta nätter runt stureplan? jag skriver en skräcknovell om hur mkt jag hatar populärkultur. jag hatar att skriva och kan ingenting om populärkultur så jag har bestämt mig för att den ska bli 9 sidor med radavstånd 1.5. sen ska jag begrava den här på kyrkogården, för alla säger att jag ska “borde skriva nåt” och att dom kan “relatera” till vad jag skriver. jag som med hela mitt väsen vill skapa otrygghet har därmed misslyckats grundligt. äcklas av “instant relate” kultur. idioter som vill återuppleva sig själva inom trygga ramverk. sån fet relate på när man svarar i telefonen och det här händer: *en gif på hur nån säger hallå*

nu e jag själv relatable? DET ÄR INGET ARGUMENT. vet ni va likheten mellan en gammal dator och en kille på trädgården e? man måste alltid slå in informationen flera gånger. nu ska jag gå till trädgården. puss hej

Comments are closed.