fredagstips

– man kan tex dricka vin i sängen och rulla omkring så mycket med datan att överkastet hamnar på sniskan (hata). vill ha mitt överkast häftat mot sängstommen. det ska ligga ungefär som en peruk över sängen.

– man kan försöka sätta upp en rullgardin

– man kan ramla ned från stolen medan man sätter upp den

– man kan bita ned naglarna och svettas

– man kan äta en kebabrulle

vet ni vad fridhemsplans specialitet är? lök!!! alla kebabställen fyller ut sina rullar med lök för att spara på köttet. en gång sade jag “ingen lök, ingen eller feffaroni” eller vad skiten nu heter. vet ni vad jag fick istället för ovan nämnda fyllning. POTATISMOS. hade lust att gå ned till kebaberian och bara skrika. hahaha, jag är verkligen arg för ofta. alldeles nyss ute på loftet stod jag och tänkte på potatismoset med en surcigg i näven och såg en halvnaken kille springa omkring i sin lägenhet med 3/4-byxor. fnyste: värst vad roligt du har då idiot. nä, jag får väl sätta på lite satie med vågbrus i bakgrunden. fick C på en tenta idag. C som i en rad otäcka saker, t ex: collie, cabaret, c-dur. å andra sidan C som i en rad bra saker också, som: cedjeröka, kommer inte på något mer.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80