det regnar piss

här haltar man runt som nån ank kärring på väg till marknaden med huckle på skallen och liktornar. midsommar på ica, varför inte lägga sig på en lerig väg, dra upp kjolen och visa häxgårda och se vad som händer. suck, vill åka till min sommarstuga, läsa gamla serietidningar i hängmattan och kolla på gamla bandade avsnitt av 24 karat och gladiatorerna men här sitter man på toan och lider. var e tarzan? han kan ju svinga sig i lianen av skit som dinglar ur häcken!!! jag vill börja med antidepressiva igen men är rädd för att bli ännu mer mesig. va sååå mesig och pepp när jag åt det, typ som en “hjärtlig kvinnoman”, log och kollade folk i ögonen typ. hatar det. nu dricker jag en festis apelsin och ska “vila” för jag vaknade nämligen kl 07:32 efter en utekväll som slutade 04. måste bara säga en sak jag tycker är skitmesig “tor, oden och frej”. hahahah häx gudar med nåt spjut och hatt, går runt och va gör dom ens?? har dom ett jobb?

Comments are closed.