såsen va sådär

i torsdags gode gud. en fjantig familj klev på i alvik och pratade om ett restaurangbesök ända till slussen. “ja, den såsen va sådär men kyparen sa..”. kan folk sluta bry sig om meningslösa saker och “diskutera länge”, speciellt när jag tänder av från ketamin. suck

sen apropå familjer är jag sååå sur på alla skräckfilmer just nu?? alltid en ful dock jävel som hemsöker en familj med ett barn som e typ “8 år”. insidious, annabelle, sinister, conjuring osv och va e grejen med att dockor/barn ska va “hemska”, dom är ju små och mesiga, spelar ingen roll hur mkt vitt puder dom har och det här kanske är transofob genus eller va d heter men: kan inte bli rädd för kvinnospöken. typ en “läskig tant” kommer och gapar, antal känslor i kroppen: 0. vill ha tonåringar som blir slaktade på kreativa sätt av en riktigt stor hemsk vanställd man. classic 80s slasher. inga jävla “viktiga föräldrar” lol den morsan i insidious som arbetar som kompositör och notar ner en låt med typ 4 toner?? hahaha så förminskande. hurusom: jag såg it follows och gillade stämningen i den men blev inte direkt rädd. mer mysfilm typ. sen vill jag rekommendera the guest.så konstig/bra musikläggning. och: dan stevens är snygg i den, har han opererat sig mer amerikansk

Comments are closed.