dusch

här sitter man nyduschad med tandborste i munnen! i morgon är det skoldags och jag är fylld av energi och tänker verkligen se till att göra mitt bästa. not. vägrar förkroppsliga formgivningen av en råglimpa. har ett metod-pm, ett uppsats-pm att skriva, samt shitloads of litteratur att referera till (läs: köpa). jag vill bara köpa tyger och sy skit jag slänger ned i tygbyrån efter lite vädring. har insett att det finns limpor med fågelfrön i. så ska man sitta där som någon äcklig föggel och äta frön. nu kammar jag håret bakåt, så får det torka där. känner mig som nina williams.

väg till framgång:

låtsas alltid vara dummare än människor du pratar med

jag lovar, den är så bra.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80