katter

sitter och tittar inne på stockholms katthem, vill komma dit nån dag och lägga mig ensam i ett avsides rum så kan alla katter få “hitta mig” på egen hand. liksom gå omkring ovanpå mig… jag skulle uppskattningsvis klara av att ligga still i en minut innan jag skulle slänga mig upp och krama dem!!! ni vet hur det låter när man hårdkissar mot toalettväggen. precis så lät det alldeles nyss när jag satt och “gjorde mitt”. det var avföring som kom ut, i en stråle. va? VA? jag HATAR “KROPPEN”. i samma stund som det här sker börjar ett barn gråta någonstans i lägenhetsbygget. det där var en ful tempusväxling, men jag orkar inte leva. idag när jag hämtade pizza var matbetjänten rask. han slängde pizzan på mig. så skönt, kunde han inte tuggat den åt mig också. orka tugga? andra saker jag inte orkar med: den här mentaliteten som genomsyrar den mediala världen (spökvärlden där man talar med andar, skoja, menade typ mediesfären). det här med att “rädda” unga tjejer från “dåliga förebilder”. är det verkligen tjejer som behöver ännu mer jävla förebilder, om avsaknaden av dem innebär, vad? blir man helt hysterisk och typ strippar på en hemmafest i solna. min farmor som nyligen fyllt 800 år skulle sagt: “med att strippa säger man åt mannen att han får göra vad han vill med en!!!” asså, nej. om man strippar så strippar man. om då någon skön wonderwallsnubbe ställer sig och fingerpullar en kan man fråga sig vem som verkar vara i behov av bra förebilder. äsch, jag tror inte på förebilder!!! jag tror på cigg och goda drinkar. nu ska jag ta en!!! närå, festade i går på riche, så ikväll ska jag sitta hemma och plugga *akademmiker*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80