rehab

så jobbigt att va för gammal för att kunna festa 4 dagar utan att se ut som en dö påse i ansiktet. aldrig sett nåt fulare än i söndags. ögonen saknade ögonlock, huden såg ut som jäst med “rosacea” så nu har jag haft rehab i 4 dagar för att vara fin inför valborg. sen kom jag på att valborg inte är nyårsafton utan “bara nån kärring”. vem är ens valborg och varför ska man va fin inför henne. den enda valborg jag känner till är den äldre kvinnan min farmor slutade umgås med för att “hon hade så fladdriga byxor”. jag har i alla fall druckit den här drinken varje dag: 2 pressade citroner, 2 matskedar olivolja och en massa riven ingefära. sen har det blivit 40 liter av den sämsta molekylen, dvs vatten och tusen promenader så att kinderna lyst röda i badrumsspegeln efteråt långskidor style, så nu är jag verkligen redo för att dö och bli ett vackert lik. så mycket alkohol, så lite tid!!!!

Comments are closed.