andra sidan calling

jag tror jag har haft min första “paranormala upplevelse”!! :O

satt och jobbade i går mitt i natten (spelade gta 5) har en riktig dyr hästdator så jag maxa ut hela skiten grafikmässigt, stackars alla mesar med “konsoler”. hursomhelst börjar en ljusslinga med bollar ovanför teven att blinka. den har aldrig gjort det tidigare och har varit tänd i typ ett år så jag ba woooo spök time, men innerst inne tänkte jag den bara blivit glapp. så frågar jag “borde jag *hemlig fråga*? blinka i såna fall inom en minut”. jag fortsatte köra flygplan i gta och ingenting hände. sen ba okej, om jag INTE borde *hemlig grej*” blinka ino… så blinkar EN ljusdiod till jättesnabbt. jag ba. fuck me fick rysningar över hela kroppen och sa SLUTA_SLUTA rätt ut i rummet. sen gick jag fram och pillade på bollarna för att se om dom flackade till men dom gjorde inte det. dom har dessutom ett annat power outlet än datan och teven så det kan inte ha varit datan som fuckade med ljusslingans ström eller nåt. sen hör jag någonting i köket, går ut och kollar så har en grej med kaffefilter vält omkull. här säger jag bara “ok, tack för svar men nu vill jag inte ha mer kontakt hej då”, sen rycker jag ut ljusslingan i sovrummet och lägger bort den. nu är jag livrädd för att vara hemsökt??? dock att anden svarade “rimligt” så jag hoppas det bara är nån skön ängel eller nån släkting i sådana fall som vill snacka. men jaaaa, jag är akademiker och ingen stolle så jag fattar att jag borde ta i beaktning alla gånger en ljuskälla INTE blinkat på kommando blabla men livet blir ju så mkt roligare med lite irrationalitet och spänning :-)

och snart e det valborg! har köpt massa fyrverkerier jag ska gå och gömma i majbrasor :-) skoja…

Comments are closed.